ضى القمر
ااهلا بك زائرنا الكريم نرجو ان تستمتع بمنتدانا ويااااااريتك تسجل معانا...
ضى القمر

منتدى انمى.مصارعه,اسلامى,معلومات,ضحك وفكاهه,استايلات واقسام اخرى
 
الرئيسيةاليوميةس .و .جبحـثالتسجيلدخول
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
المواضيع الأخيرة
» توكيلات خاصة لاخراج التوابع 00201274705807
الثلاثاء أكتوبر 20, 2015 4:03 pm من طرف ام وعد

» بسم الله الرحمن الرحيم مختص في
الثلاثاء أكتوبر 20, 2015 4:02 pm من طرف ام وعد

» بسم الله الرحمن الرحيم مختص في
الثلاثاء أكتوبر 20, 2015 4:02 pm من طرف ام وعد

» فك جميع انواع الاسحار للشيخ الدكتور عمرو
الثلاثاء أكتوبر 20, 2015 4:02 pm من طرف ام وعد

» فك جميع انواع الاسحار للشيخ الدكتور عمرو
الثلاثاء أكتوبر 20, 2015 4:02 pm من طرف ام وعد

» نعمل على مساعدة الناس فى حل و تيسير
الثلاثاء أكتوبر 20, 2015 4:01 pm من طرف ام وعد

» تيسير الامور فى المال و التجارة
الثلاثاء أكتوبر 20, 2015 4:01 pm من طرف ام وعد

» باذن الله تعالي تقديمـ كافة المساعدة 00201274705807
الثلاثاء أكتوبر 20, 2015 4:01 pm من طرف ام وعد

» بسم الله الرحمن الرحيموعلوم الكواكب والابراج و بفضل الله على يد العالم الشيخ... ( عمر
الثلاثاء أكتوبر 20, 2015 4:00 pm من طرف ام وعد

» باذن الله تعالي تقديمـ كافة المساعدة 00201274705807بسم الله الرحمن الرحيم مختص في جمي
الثلاثاء أكتوبر 20, 2015 4:00 pm من طرف ام وعد

المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 1 عُضو حالياً في هذا المنتدى :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 1 زائر

لا أحد

أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 16 بتاريخ الخميس أغسطس 27, 2015 2:06 pm

شاطر | 
 

 طرقه عمل طاجن المكرونه

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
heroo
moderator
moderator
avatar

الاوسمه :
الاوسمه :


عدد المساهمات : 201
نقاط : 553
السٌّمعَة : 3
تاريخ التسجيل : 06/11/2012
المزاج : الحمد لله

مُساهمةموضوع: طرقه عمل طاجن المكرونه   الخميس نوفمبر 08, 2012 12:28 am


1 _ هنجيب مكرونة قلم وى طبعا هنسوية نص سوة
2_ وى هنجيب لحمة مفرومه وى هنشوحة
3 _ نجيب صلصة
وبعد كده هنجيب صنية وى نفرش فيا الحمة وى بعد كده نغطى الحمه بى الصلصة وى بعد كده نحط اخر حاجه المكرونة وى بعد كده ندخله الفرن بس يكون والع من تحت بس الجنب لا
بس اهم حاجه ميكونش الفرن والع قوى ولا واطى قوى خلى النار متوسطة على شان ممكن تشيط
وى بعد لما المكرونة تستوى نطلعه من الفرن وبعد كده نجيب صنية مسطحة على شان نقلب فيها الطاجن


بس ملحوظة ياريت منكترش فى الصلصة على شان
متكونش مززة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طرقه عمل طاجن المكرونه
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
ضى القمر :: بيت العيله :: مطبخكم لاشهى الاكلات-
انتقل الى: